Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Hier is hij dan: Felix!

donderdag 31 okt 2019

Te midden van de musicaldrukte komt de Hoeilaartse bierbrouwer: Viridis Valis, met een gloednieuw 'FELIX' bier op de markt.  FELIX bier is een unieke cross-over, ontstaan uit het samenspel van verschillende granen, druiven, gisten en hoppen. Dat resulteert in een heerlijk bier met subtiele elementen van wijn. FELIX bier heeft de ambitie om de ambassadeur van de Druivenstreek te worden. Met 4,9% alcohol geeft dit met druiven infused ambachtelijk bier met vineuze en florale toetsen een zacht rond mondgevoel.

Dit nieuwe FELIX bier is een hommage aan de man en het verhaal van onze prachtige druiventeelt . Het recept geïnspireerd is op de Hoeilaartse druiven en serres. Het Glazen Dorp herleeft!

FELIX bier zal geschonken worden tijdens FELIX, de musical, samen met de reeds gewaardeerde VITA en NOVA.