Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Toneelverenigingen trekken mee de kar!

woensdag 08 mei 2019

Onze druivenstreek heeft een sterke toneeltraditie waar "Felix, de musical" volledig op kan rekenen. Toneelgroepen Reinte, De Jonge Druivelaar, Tros en Klem vormen de basis voor het tot leven brengen van de wereld van Felix Sohie. De regie ligt in handen van Daniël Alexander, Pieter Klinck, Philip Maes, Jan Van Assche, Jan Vanderstraeten, Philippe Van den Winckel en Hendrik Van Eycken.

Samen met het productie- en regieteam wordt achter elke rol, de naam van een acteur of figurant ingevuld, een puzzelwerk dan veel geduld vraagt maar iedereen wil zijn beste steente bijdragen.